26 september 2010

Goedkoper naar de Online Educa!

Ik kan niet zeggen dat het stormloopt met de aanmeldingen voor de netwerkbijeenkomsten die het Consortium voor Innovatie samen met saMBO~ICT en Kennisnet organiseert tijdens de Online Educa in Berlijn van 1-3 december. Zie: Uitnodiging voor diner en ontbijt.

Komt dat nu omdat er geen georganiseerde reis wordt aangeboden maar je alles zelf moet regelen?
Is het te ver? Spreekt het programma je niet aan? Is het te duur?

Als het gaat om dat laatste heb ik wel een tip:
Je kunt op reiskosten besparen door je ticket te boeken via de Deutsch Bundesbahn. Daar kun je al tickets kopen vanaf ieder station in Nederland naar Berlijn voor maar € 39,- per enkele reis. De DB is daarmee een stuk goedkoper dan de NS! Zie: Mit dem Europa-Spezial günstig in die Niederlande!
(Dankzij tip van Ton Zijlstra)

Zelf zit ik samen met Ellen Elemans van het CVI in de trein die woensdagochtend 1 december om 8:19 uur vertrekt vanuit Deventer. Dus als je wilt netwerken kunnen we daar al beginnen wat mij betreft!

Dus herhaal ik mijn eerdere bericht nog maar een keer:
Ben je werkzaam in het MBO veld dan heb je dit jaar nog een extra reden om naar de Online Educa te gaan.
Het Consortium voor Innovatie, Kennisnet en saMBO~ICT hebben hun krachten gebundeld en bieden iedereen uit de sector de mogelijkheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Dit gebeurt middels een diner op de woensdagavond en een ontbijt op de vrijdagmorgen dat de drie organisaties iedereen aanbiedt die daar graag bij wil zijn.
Je kunt je via dit formulier aanmelden. De reis naar- en het verblijf in Berlijn moet je zelf regelen.

1 opmerking:

  1. Ik heb me aangemeld. Je doet dat via een formulier, maar volgens mij wordt niet zichtbaar gemaakt wie zich al heeft aangemeld. Tis ook nog vroeg. Enne: vanuit Weeze vlieg ik heen en terug voor ongeveer 50 euro. Belachelijk, maar wel waar. Ik zou liever met de trein gaan. Aangezien ik al op dinsdagochtend er moet zijn, heb ik toch maar voor het vliegtuig gekozen.

    BeantwoordenVerwijderen