07 oktober 2010

Een mooie iPad hoes

Protective leather Flip-Open Case + Movie Stand for Apple iPad
Gelijk toen ik de iPad in handen kreeg dacht ik: hier moet wel een hoesje om!
En niet alleen dat. Als je hem een tijdje "in de hand" gebruikt merk je toch dat je hem liever in een bepaalde hoek hebt staan of liggen. Helemaal plat op tafel of op schoot is na verloop van tijd niet echt prettig. De standaard hoes die Apple in de store zelf aanbiedt vond ik veel te duur. Met verzendkosten ben je meer dan 47 euro kwijt!
Dus even gekeken op DealExtreme en daar vond ik een Protective Leather Flip-Open Case + Movie Stand for Apple 9.7" iPad (Black) voor maar $ 11,23. Omgerekend is dat dus nog geen 10 euro! Daarbij komt dat DealExtreme geen verzendkosten rekent. Dus gelijk besteld en gisteren netjes gearriveerd, samen met nog wat andere gadgets, want tja, als je toch aan het bestellen bent...
Ik moet zeggen dat de hoes uitstekend bevalt. Je kunt hem in verschillende standen zetten en neemt hem ook in de hoes makkelijk in de hand.
Kortom iets dat ik iedereen kan aanbevelen die op zoek is naar zo'n hoesje!
Meer foto's vind je op DealExtreme.

p.s. Even voor de duidelijkheid: dit is geen verkapte reclame. Ik heb het hoesje zelf betaald en de link naar de online winkel is omdat ik hem daar nu besteld heb:-)

3 opmerkingen:

 1. Ik ben zelf ook overstag gegaan en de trotse bezitter van een ipad! Ik heb bij de mediamarkt de gewone apple-hoes gekocht. idd wel duur, maar ik vond hem toch mooier dan het andere aanbod dat de mediamarkt had! Een hoesje is zeker een must! Neerzetten, ermee werken, in je tas stoppen. Het is fijner met een hoes!

  veel plezier met je ipad

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er is heel veel review videomateriaal en blogmateriaal op het web te vinden.
  Na tig posts en video's te hebben bekeken wist ik dat ik tegelijk met de aanschaf van mijn iPad de Apple iPad Case wilde hebben. Deze is functioneel, licht, soepel, duurzaam en mooi. Dat Apple oog voor details heeft is zelfs aan deze case te zien. Geen gedoe, gewoon mooi en goed.
  Daar had ik graag een paar euro's voor over.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank voor de tip Willem! Ik heb hem meteen maar besteld.

  BeantwoordenVerwijderen