09 december 2010

Bloggen met Scribefire

Een van de meest populaire add-ons voor Firefox is nu beschikbaar voor Chrome!: ScribeFire

ScribeFire is een full-featured blog editor die integreert met je Chrome browser en daarmee kun je nu gemakkelijk berichten plaatsen op al je blogs.

Je kunt berichten plaatsen op blogs van Wordpress, Blogger, TypePad, Windows Live Spaces, Tumblr, Posterous, Xanga, LiveJournal, of een andere blog dat de MetaWeblog of MovableType API ondersteunt.

Je kunt bestaande posten
 bewerken en bijwerken. Je kunt een schema posten voor de toekomst (als je blog dat mogelijk maakt). Je kunt natuurlijk ook berichten verwijderen en drafts maken.Tenslotte kun je tags gebruiken en categoriseren.

ScribeFire voor Chrome heeft een eenvoudige interface die zo eenvoudig is dat zelfs een holbewoner het kan gebruiken, en alles waar je aan werkt wordt opgeslagen als je de editor sluit en hersteld wanneer je terugkomt. Het is echt de makkelijkste manier om je blog te updaten. (vertaald met behulp van Google Translate)

UPDATE: Vanaf versie 1.4.3.0 kunt u afbeeldingen uploaden naar Blogger als u gebruik maakt Chrome 7 of nieuwer. Uploaden naar Wordpress en MetaWeblog API blogs werd ingeschakeld in versie 1.3.1.0.

Dit bericht is dus ook gemaakt met behulp van die tool om te zien hoe het werkt. Wat ik nog wil uittesten is of je het ook offline kunt gebruiken zoals bij Firefox mogelijk is.

Zoals je ziet kun je ook plaatjes invoegen. Ook kun je switchen naar HTML mode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten