29 januari 2011

Seminar innovatie en inspiratie

Ook voor MBO en VO!
Binnen de SURFnet/Kennisnet- en SURFworks-innovatieprogramma’s worden jaarlijks tientallen verkenningen gedaan naar vernieuwende technologieën voor en door het hoger onderwijs. Dit levert elk jaar de meest inspirerende resultaten op. Tijdens het seminar Innovatie & Inspiratie op 17 februari in Utrecht ontmoet u de projectleiders die in 2010 meededen aan SURFnet-pilotprojecten en u doet ideeën op om zelf met nieuwe technologieën in het onderwijs aan de slag te gaan.

Tijdens het seminar delen onderwijsinstellingen de uitkomsten van verkenningen op het gebied van:
Serious Gaming, Mobiel Leren, Weblectures, Video-innovatie, Augmented Reality, Virtueel Universum en 4K –Video

Bekijk het programma. Inschrijven kan hier.

Gedurende de dag zoeken we naar de gemene deler van innovatie in het onderwijs: wat zijn succesfactoren en valkuilen, hoe kan je de slagingskansen van een innovatieproject vergroten?

Voor wie?
Het seminar is bedoeld voor ICT&O adviseurs en docenten die in het hoger onderwijs innovatieve technologieën willen verkennen en/of ermee aan de slag willen gaan. Ook ICT&O adviseurs en docenten uit MBO en voortgezet onderwijsinstellingen zijn van harte welkom.
Einde persbericht.

Het laatste heb ik even vet gedrukt omdat op de website rechts staat:
"gratis voor op SURF aangesloten instellingen" en dat zou mensen, werkzaam bij instellingen die nog niet zijn aangesloten op SURF op het verkeerde been kunnen zetten. Navraag leerde dat ook mensen vanuit het MBO en VO dus welkom zijn en gratis deel kunnen nemen en dat is natuurlijk een goede zaak.
In uitingen op de sites heeft SURF het meestal over het hoger onderwijs als doelgroep terwijl inmiddels steeds meer ROC's ook gebruikmaken van hun diensten. Een ontwikkeling die ik alleen maar toejuich maar die wat mij betreft mag inhouden dat deze groep ook meer betrokken gaat worden...

1 opmerking:

  1. Ga jij ook naar deze dag toe? Ik zat er zelf wel aan te denken. Klinkt wrel erg interessant en ik werk in het VSO, zit ook VO in :-)

    BeantwoordenVerwijderen