29 januari 2011

Wireless printen

Let op: prijs ex. BTW!
Op zoek naar een notebook voor een familielid kwamen we vorige week na het vergelijken van specificaties terecht op een HP en na het vergelijken van wat winkelprijzen bij Dixons uit.

Tot onze verrassing kregen we er een gratis printer bij.
Dat kan nooit veel zijn denk je dan in eerste instantie, maar dat bleek alles mee te vallen! Het gaat om een instapmodel 3 in 1 printer die naast printen kan scannen en kopiëren. Het mooie is dat deze printer niet hoeft te worden aangesloten op een computer maar wireless verbinding kan maken. Je kunt hem dus neerzetten waar je wilt.
Het allermooiste is echter dat deze printer beschikt over een eigen e-mail adres!
Dit betekent dat je overal vandaan en vanaf ieder device een printopdracht naar je printer kunt sturen, simpelweg door datgene wat je wilt printen als attachment met een mailtje mee te sturen!
Je kunt definiëren vanaf welk(e) e-mail adres(sen) je printopdrachten accepteert of het adres gewoon voor jezelf houden en alleen verstrekken aan familieleden.
Via het display op de printer kun je ook verbinding maken met een online omgeving van HP waar je formulieren, vouwbladen, sudokus en nog veel meer kunt downloaden en uitprinten. Al met al waren we dus blij verrast door deze HP aktie en zijn heel blij met deze nieuwe aanwinst.

Overigens is Google ook bezig om het printen naar de cloud te brengen. Vanaf mobiele Android devices schijn je nu al printopdrachten naar een printer te kunnen sturen die verbonden is met een pc waar speciale software op geïnstalleerd staat, maar de HP ePrint oplossing is eigenlijk veel mooier vind ik.

De wet van Willem
En natuurlijk liep ik achteraf weer tegen de wet van Willem aan. Staples Office Centre heeft vandaag een aktie waarbij een vergelijkbare bundel voor nog veel minder te koop is. Ben je dus toevallig op zoek naar een notebook, grijp dan nu je kans! (Let wel op: prijzen bij Office Centre zijn ex. BTW)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten