08 maart 2011

Conference by the Sea, Domburg 2011

foto © Dennis Wisse
Nog maar vier weken en dan treffen meer dan duizend(!) managers, beleidsmedewerkers, adviseurs en leerkrachten uit het MBO elkaar in Domburg voor Dé Managementconferentie van het CvI. De conferentie zelf is op woensdag en donderdag, maar veel deelnemers komen al op dinsdag om zich voor te bereiden, een pre-conference bij te wonen of gewoon om alvast de sfeer te proeven.

De voorbereidingen zijn uiteraard al lang in volle gang en het uiteindelijke programma gaat volgende week de deur uit. Nu al is duidelijk dat het een uniek gebeuren gaat worden met een goed inhoudelijk programma maar met daarnaast ook veel aandacht voor het randgebeuren.
Zo is er op de woensdagochtend een geweldig voorprogramma op het strand van Domburg dankzij de inzet van veel studenten van ROC Zeeland: Bewegen aan Zee, Education on the move

Tijdens het dinerbuffet dansen studenten van Mbo-dans de aanwezigen het diner door met prachtige bewegingen en hippe moves. Onder leiding van dansdocenten van gastcollege ROC Zeeland laten de studenten zien dat het MBO in beweging is.

foto © Tanneke
Ook het avondprogramma op de woensdag ziet er geweldig uit met in de hoofdrol uiteraard een beroemde Zeeuwse band:
Waar ze ooit begonnen met melodieuze rock zijn ze nu meer en meer te herkennen aan hun singer-songwriter-achtige repertoire, waarbij een prominente rol is weggelegd voor de akoestische gitaar.
Het mag duidelijk zijn over wie we het hier hebben!
Er is een goede samenwerking met plaatselijke leveranciers maar ook de provincie Zeeland zal zich op een bijzondere wijze presenteren en laten zien dat we meer dan welkom zijn.

Het wordt een conferentie waar nog lang over gesproken zal worden, uiteraard vanwege de inhoud, maar zeker ook vanwege de vorm waarin alles gegoten is.

Heel Roompot Domburg is afgehuurd en bijna alle huisjes zitten nu al vol. Heeft u zich nog niet aangemeld, dan zou ik dat dus nog snel doen! Aanmelden, het programma en meer informatie vindt u via de website.

Daarnaast is er natuurlijk ook weer een weblog dat (of is het die?) ik mag bijhouden:-)

1 opmerking:

  1. en natuurlijk is er ook een community http://www.cvicommunity.nl waar je vooraf en achteraf kunt vinden en verbinden.

    BeantwoordenVerwijderen