15 april 2011

Even naar de IPON

Ik had me zo voorgenomen om gisteren thuis veel achterstallig werk weg te werken, maar zag toen zoveel tweets voorbijkomen over de #ipon dat ik besloot om toch maar even de trein te pakken naar Utrecht. Dankzij m'n iPad kan ik de tijd in de trein tenslotte redelijk effectief gebruiken (als ik zin heb).
Het eerste wat opviel op de beursvloer waren alle kinderen die her en der lekker bezig waren. Mooi was ook het grote plein dat speciaal voor speciaal onderwijs was ingericht. Chapeau voor de organisatoren!

Op zoek naar nieuwe dingen liep ik aan tegen Mobiview van eInstruction, geïntroduceerd op de BETT show en nu dus ook hier te bewonderen. Ik heb er een filmpje van gemaakt en wat foto's en hem natuurlijk even in handen gehad.

Nog geprobeerd een presentatie bij te wonen, maar ik vond het gewoon té luidruchtig met al die storende geluiden van de beursvloer. Sorry John, want je verhaal was prima!

Het mooie van de IPON zijn toch wel de IPON Awards die ook gisteren weer uitgereikt werden. Niet allemaal trouwens want de jury had de moed om één award niet uit te reiken, gewoonweg omdat er geen vernieuwing op dat gebied was!
Het mooiste was wel de Bijzondere IPON-stimulerings award Algemeen die werd uitgereikt aan Margreet van den Berg voor al haar werk. als iemand een dergelijke erkenning verdient is zij het wel!

Vandaag al ontving ik een mailtje met de vraag of ik een evaluatieformulier wilde invullen.
Was het een foutje van de organisatie om daarin het MBO niet te noemen of was er voor deze doelgroep inderdaad niet zoveel te halen?

Gemaakte foto's vind je hier.

1 opmerking:

  1. Ik weet denk ik wel hoe het komt dat het MBO niet bij het evaluatie formulier op staat. Normaal staat het Speciaal Onderwijs er niet bij op en waarschijnlijk zijn er maar 4 plekken, dus moesten ze iets skippen. Dat werd het MBO :-)

    Echt tof dat Margreet een Ipon award heeft gewonnen. Ik heb haar nog nooit ontmoet helaas, maar ze heft goeie projecten en goede verhalen op haar weblog.

    BeantwoordenVerwijderen