18 april 2011

Vraag het aan Wiel

#vraaghetwiel
Woensdag aanstaande organiseert de Gebruikersvereniging Three Ships N@TSchool! de tiende editie van de Nationale Gebruikersdag bij Zadkine te Rotterdam. Inspirerende sprekers, best-practices van Three Ships N@TSchool! gebruikers en interessante productpresentaties door leveranciers van ondersteunde producten van Three Ships N@TSchool! zorgen opnieuw voor een nuttige én prettige dag. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om kennis en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten. Het overzicht van workshops staat >hier.
Dit jaar zal ik er niet meer bij zijn omdat ik na jaren nu echt niet meer als (would be) gebruiker aangemerkt kan worden.
Toch denk ik nog na over een prikkelende vraag die ik Wiel van de Berg zou kunnen stellen en dat kunnen we allemaal gezien de volgende oproep:
Tweet uw vraag aan Wiel van de Berg
Kan ik met mijn iPad werken in Three Ships N@Tschool!? En hoe werkt die plagiaatcontrole nu eigenlijk? Three Ships-directeur Wiel van de Berg zal in zijn keynote tijdens de Gebruikersdag N@Tschool! op 20 april zoveel mogelijk van uw vragen beantwoorden. Nu al een brandende vraag die u kwijt wilt? Tweet deze met hashtag #vraaghetwiel. Dan kan ook úw vraag aan bod komen.
Een gedurfde oproep maar daar houdt Wiel wel van is mijn ervaring. Het gekke is dat er tot nu toe nauwelijks gebruik van gemaakt is.
Ik zou dus zeggen: N@tschool! gebruikers, grijp je kans!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten