12 mei 2011

All Right! Of Course! D'accord! Na Klar!

Woordtrainer
Goed voorbereid op je eindexamen ben je pas als je woordkennis in orde is. De gratis Woordtrainers van Malmberg bieden je de mogelijkheid om woorden via je iPhone, iPad of iPod Touch te oefenen. Je hoeft niet online te zijn om te oefenen. Malmberg heeft het aanbod Woordtrainers in de App Store uitgebreid. Naast Woordtrainers Engels zijn er nu ook Woordtrainers voor Duits en Frans. Daarmee zijn er nu in totaal negen gratis Woordtrainer Apps beschikbaar.

Zie de beschrijvingen in iTunes:
Woordtrainer - All Right! 4GT
Woordtrainer - Of Course! 5H
Woordtrainer D'accord! 4 GT
Woordtrainer D'accord! 5 HAVO
Woordtrainer D'accord! 5 VWO
Woordtrainer Na klar! 3 KGT
Woordtrainer Na klar! 5 HAVO
Woordtrainer Na klar! 6 VWO
Woordtrainer Of course! 6 VWO

Voorbereiding op het eindexamen
De Apps richten zich op leerlingen in het voortgezet onderwijs die zich gaan voorbereiden op hun eindexamen Engels, Duits en/of Frans. In de Apps staan alle woorden die leerlingen moeten kennen voor hun eindexamen. Leerlingen hoeven niet door te klikken naar een website voor extra materiaal. Leerlingen kunnen oefenen met de betekenis of schrijfwijze van woorden. Daarnaast kan de leerling de uitspraken van alle woorden beluisteren en krijgt hij feedback op zijn antwoorden.
De Apps sluiten aan bij de moderne leersituaties van leerlingen die overal en altijd – thuis, op school of onderweg – bij de lesstof moeten kunnen. Steeds meer leerlingen hebben de beschikking over een iPod touch, iPhone of iPad waarop ze de Woordtrainers kunnen raadplegen.

1 opmerking: