27 mei 2011

iPad-streamer

 Vanaf 4 juni bij de Aldi
Gisteren hoorde ik het nog iemand zeggen: "Heerlijk, hoe enthousiast jij altijd kunt schrijven over spulletjes van de Aldi die niemand zelf wil kopen".
Maar volgende week zaterdag krijg ik het toch weer moeilijk!
Vanaf die dag is bij de Aldi namelijk een iPad-streamer verkrijgbaar.

De enige beschrijving die er nu over beschikbaar is gaat niet verder dan:
Wilt u weleens wat meer zien? Met deze handige set laat u draadloos iedereen via uw TV meegenieten van de inhoud van uw iPad® of iPhone®.
Op de foto zie je een kastje met een drie-kanaals schakelaar. Zal het dus gaan om een draadloos tv signaal die niet de allerhoogste kwaliteit zal geven? Waarschijnlijk wel. Waar ik ook heel benieuwd naar ben is of je alle bewegingen kunt zien die je op de iPad of iPhone uitvoert, of dat het apparaat net zo weinig laat zien als met de VGA adapter mogelijk is. Overigens heb ik ook die net deze week binnengekregen. Daarover volgt nog een apart bericht als ik wat meer tijd heb...

Natuurlijk heb ik op de Duitse site van de Aldi gekeken of de iPad-streamer daar al verkocht wordt, maar nee. Ook Google helpt me nog niet verder. Zal ik de verleiding kunnen weerstaan? Kent iemand dit apparaatje al van een andere aanbieder?

6 opmerkingen:

 1. Pfff, inderdaad weinig info bij de advertentie, foto's die niets laten zien wat betreft aansluitingen en nergens online meer informatie te vinden.
  En 79,99 is nou ook weer niet echt spotgoedkoop. Nodig heb ik hem niet, ik kan Airplay gebruiken in combinatie met mijn TV. Maar inderdaad...nieuwsgierig wordt ik er ook wel weer van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Willem,

  Grappig hou jij - na zo'n talige dag, waarop ik je helaas gemist heb - het laatste woord in aanbider verandert, aanbider van Aldi.

  Groet,
  Aris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Aris,
  Oei, tikfoutje! Snel verbeterd, dankjewel:-:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een Bigstream!
  Op internet staan verschillende revieuws die niet zo best zijn. Nadelen zijn composiet aansluiting, grote dongle is onhandig, veel storing als je de iPod of iPhone of iPad beweegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Composite video, en dan ook alleen die delen die het ondersteunen. ( zoals filmpjes op youtube, itunes, video etc... )

  Kwaliteit is niet om over naar huis te schrijven
  en idd bij beweging valt het beelt nog wel eens even weg.

  lijkt niet op wat je met een hdmi kabel op de aaipad2 krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb 'm dus wel gekocht en voor mijn gebruik (youtube filmpjs voor mijn dochters) doet ie t perfect... Deed, want sinds 3 wkn geeft ie geen verbining meer met mijn TV... iPad, zegt dat het geen product voor een Ipad is...
  Wie (her)kent dit cq hoe te verhelpen??
  BVD
  grt Floris

  BeantwoordenVerwijderen