10 mei 2011

Onbegrensd werken met Google

Bright Your Own Guest
Op donderdag 26 mei organiseert g-company samen met Google de Onbegrensde Werkdag.
Het belooft een middag te worden vol workshops waarbij praktijkvoorbeelden gedeeld worden over: Samenwerken, Intranet, E-mail gedrag, Document Management, CRM en nog veel meer.
"Na een korte inleiding van Google zelf, gaan we in verschillende workshops de diepte in. Er zijn vele nieuwe mogelijkheden, die we zullen demonstreren en we delen ervaringen uit de praktijk. De Onbegrensde Werkdag zal een aantal goede handreikingen geven om de volgende stappen te zetten naar de echte onbegrensde werkplek. En voor de mensen die nog niets weten over Google en onze visie op de onbegrensde werkplek zijn er speciale workshops voor een eerste kennismaking."
De Onbegrensde Werkdag is gratis, voorwaarde is wel dat je iemand meeneemt van een andere organisatie. Het is dus tevens een mooie gelegenheid voor iedereen om je netwerk uit te breiden. (Bright Your Own Guest) Je kunt je hier aanmelden.

Workshops
 • Intranet, Samenwerken en Kennisdelen met Google Sites
  Wat kan er allemaal met Google Sites? Met voorbeeld uit de praktijk.
 • Document management in de Cloud
  Cloud Connect, Google Docs, Storage oplossingen
 • Information overflow en E-mail gedrag
  Hoe zorg je dat je niet wordt bedolven onder de overvloed aan informatie en e-mails.
 • Onbegrensde werkplek van Kirkman Company
  Hoe ziet de onbegrensde werkplek eruit in de praktijk bij Kirkman Company.
 • Route naar de onbegrensde werkplek
  Stappen plan voor de overstap naar Google Apps.
 • Google Apps Marketplace
  Er zijn nog zoveel meer apps voor CRM, Projecten, Marketing, Beheer, etc. zoals: Symphony 440, MailChimp, ScanDrop, SurveyMonkey, CloudLock en vele andere
Nee, ik word niet betaald voor het plaatsen van dit soort berichten, maar zo vaak gebeurt het niet dat je naar een bijeenkomst kunt waar Google zelf zich laat zien. Ik heb me er dan ook voor aangemeld om eens te ervaren hoe Google zoiets doet. Wat ik aardig slim bedacht vind is de constructie waarbij je niet alleen mag komen, maar iemand mee moet nemen! Gelukkig had ik via Twitter snel iemand gevonden:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten