01 juni 2011

Gratis naar Dé Onderwijsdagen!

Oproep tot open inschrijvingen
Iedereen die er wel eens geweest is weet dat Dé Onderwijsdagen nu niet behoren tot een van de goedkoopste evenementen die er in Nederland georganiseerd worden op het gebied van onderwijsvernieuwing en ICT. Vorig jaar nog hoorde ik iemand zeggen: "Nu is in één klap mijn scholingsbudget voor het hele jaar op!"

Maar er is goed nieuws
Dit jaar kun je helemaal voor niks naar Dé Onderwijsdagen!
Tenminste... als je er wat voor wilt doen én als je presentatievoorstel wordt goedgekeurd.
Heb je een idee, project-, onderwijstoepassing of onderzoek op het gebied van ICT-innovatie in het onderwijs? Presenteer deze dan in één van de open sessies tijdens Dé Onderwijsdagen.
Het programma biedt, net als voorgaande jaren, de kans om opgedane kennis en ervaring met anderen te delen. Als je voorstel wordt uitgekozen, heb je als spreker gratis toegang tot Dé Onderwijsdagen.
Dit jaar is maar liefst de helft van alle sessies in het programma gereserveerd voor open inschrijvingen en dat is meer dan ooit.

Call for Proposals
De Call for Proposals is opengesteld voor alle onderwijsinstellingen uit het primair tot en met het hoger onderwijs. De uiterste inzenddatum voor voorstellen is 28 augustus aanstaande. Daarna bepaalt een online publieke stemming welke voorstellen een plaats in het programma krijgen.
Meer informatie en het aanmeldingsformulier vind je op de website van Dé Onderwijsdagen.

Thema's
Dé Onderwijsdagen 2011 bieden een gevarieerde mix van keynote sprekers, diverse presentaties en workshops. Zes thema’s vormen de basis van het tweedaagse programma:
  1. De ICT-omgeving van de student in de 21e eeuw
  2. De ICT-competente docent
  3. Het flexibele curriculum
  4. Toegankelijke leermiddelen
  5. Adaptief en Digitaal Toetsen
  6. Een ICT-inrichting op maat
Ben je benieuwd naar de nieuwste trends in het onderwijs? En hoe deze kunnen aansluiten bij je onderwijsvisie? Wil je weten hoe samenwerking nog beter kan renderen? Hoe technologie bijdraagt aan leren op maat? Lees dan meer over de thema's en bedenk wat je over een van deze onderwerpen zelf zou kunnen bijdragen!


En ik heb dus pech
Helaas is de Call for Proposals net als vorig jaar alleen opengesteld voor onderwijsinstellingen en daar werk ik niet meer. Ik kan dus niet meedingen naar een gratis sprekerskaartje. Hopelijk zijn er ook speciale regelingen voor EduBloggers! Zij zorgen tenslotte voor de nodige roering... nu al:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten