24 juni 2011

iPad toetsenbord met aluminium case

 Vanaf 2 juli bij de Aldi
Ik begin een reputatie op te bouwen als het gaat om aanbiedingen bij de Aldi. Vanaf zaterdag 2 juli biedt deze keten weer een leuk artikel:
"Volledig lichtgewicht aluminium casing met toetsenbord. Veilig en handig voor iPad 1 en hij wordt slechts 6.4 mm dikker! Exclusief iPad."
Een beetje speuren op internet brengt me bij ZAGGmate.
Wat ik daar zie lijkt zo erg op de foto bij de Aldi dat het haast wel om dit produkt moet gaan. In dat geval lijtk het me zeker geen slechte koop, dus over een week kun je hier een review verwachten!

Op Keyboardformac.com staat al een review van de ZAGGmate en daar zijn ze behoorlijk lovend. Het werkt met bluetooth en daarmee is dit toetsenbord ook te gebruiken met bijvoorbeeld je iPhone!

1 opmerking:

  1. Let op! Het artikel waar je naar verwijst is duidelijk gemaakt op basis van alleen de online informatie. Mijn ervaring met dit soort toetsenborden is niet zo positief. Het zwaartepunt ligt namelijk vaak erg hoog (het toetsenbord wordt zo licht mogelijk gehouden, de iPad is dan relatief zwaar). Dat betekent dat je als je er mee op je schoot zit te typen (tijdens een presentatie/conferentie), je steeds moet oppassen dat het geheel niet voorover van je schoot af dondert.

    Maar ik kijk uiteraard weer uit naar jouw test over een week! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen