14 juni 2011

Puck Meerburg presenteert zijn apps

 Tafeltrainer junior
Vorige week was ik bij de eerste tabletbijeenkomst van kennisnet op De Verdieping in Zoetermeer. Een mooie locatie, maar veel te klein voor deze gelegenheid want het was helemaal vol en er stonden nog twee keer zoveel mensen op de wachtlijst. De belangstelling voor deze bijeenkomst was dus heel groot en dat betekent dat er zeker een vervolg zal komen... toch Kennisnet?

Margreet van den Berg heeft inmiddels een prima verslag geschreven over deze bijeenkomst, dus dat ga ik niet overdoen.

Waar ik volop van genoten heb was het optreden van Puck Meerburg, voor deze gelegenheid terzijde gestaan door zijn charmante assistente Marieke van Osch. Puck (aka @puckipedia) gaf voor een volle zaal een prachtige demonstratie van de apps die hij gemaakt heeft: Tafeltrainer, Tafeltrainer+, Tafeltrainer Junior en de Teylers Museum app. Puck is nu elf jaar oud, maar programmeert er al jaren lustig op los.
Op zijn website staat nu onder andere: Ben bezig met OpenGL in Java te programmeren (Het bekende kopje koffie ;))
Ik bedoel maar...

Op de achtergrond in het filmpje zie je trouwens de dertienjarige Daan Lemmen, de maker van de roosterapp van het Canisius College. Ook hij gaf een prima presentatie, maar toen had ik nog niet bedacht dat ik een iDingetje bij me had om het op te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten