02 juli 2011

iHandvat voor je iPad

Iedereen die me wel eens met m'n iPad gezien heeft is verbaasd over de manier waarop ik hem vast kan houden. Ik had daarvoor een hardcover met klittenbandje. Deze moest ik nu echter verwijderen vanwege het toetsenbordje dat ik vandaag gekocht heb. Tijd dus voor iets anders!

Ik was in 10 minuten klaar met versie 2.0 van mijn iHandvat.

Benodigdheden:
 • leeg 2 liter plastic melkpak
 • Tesa dubbelzijdig tapijt tape
 • Klittenbandje (bijvoorbeeld van een skiset)
Gereedschap:
 • schaar
 • snijplankje
 • mesje

Stappen:
 • Knip uit het melkpak een stukje plastic van 7,5 X 12 centimeter
 • Snij met de punt van een mesje twee gleufjes voor het klittenbandje (gebruik snijplankje)
 • Plak de tweezijdige tape op het plastic en knip het bij de randen netjes af
 • Snij de gleufjes nu ook door de tape
 • Haal het klittenbandje door de gleufjes
 • Maak de hoekjes van het stukje plastic met de schaar mooi rond
 • Haal de bescherming van de tape en bevestig het plastic op je iPad
 • Klaar!
Het is goed om te weten dat de dubbelzijdige tape eventueel weer goed te verwijderen is van je iPad zonder resten achter te laten of de coating te beschadigen. Ik had mijn vorige houder er namelijk ook mee vastgemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten