22 juli 2011

Mijn beheerder in het zonnetje!

 Jan-Willem van Vaneveld
Op 29 juli is het weer internationale System Administrator Appreciation Day. De dag waarop systeem- beheerders de waardering ontvangen die zij verdienen! Voor de vijfde keer wordt de Systeembeheerder van het Jaar verkiezing georganiseerd door Webwereld. De strijd is dit jaar heviger dan ooit! Bijna 500 sysadmins zijn voor de verkiezing aangemeld. Een daarvan is mijn systeembeheerder bij de MBO Raad. Ik ben zo tevreden over de manier waarop hij mij met m'n nieuwe systeem in maart op weg heeft geholpen dat ik hem had aangemeld voor deze verkiezing
De onafhankelijke jury heeft de top 10 kanditen bekendgemaakt en nu blijkt dat Jan-Willem van Vaneveld bij de laatste 10 zit!

Vandaag verscheen er een mooi interview met Jan-Willem op Webwereld:
Sysadmin 2011: altijd nieuwe dingen testen.
In de rubriek IT helden vertellen inspirerende IT professionals en IT managers over hun dagelijkse werkzaamheden, successen en frustraties. Een mooi verhaal dat duidelijk laat zien hoe je ergens als stagiaire kunt beginnen en daar een prima baan aan over kunt houden! Ik hoop van harte dat Jan-Willem de iPad wint zodat hij me straks ook daarmee kan ondersteunen:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten