05 september 2011

Ik ben er weer hoor!

Canal du Rhône à Sète
Na een zomerstop van ruim een maand en een heerlijke zomervakantie wordt het hoog tijd om ook hier de draad weer op te pakken. Ik had keurig op 1 september weer willen beginnen, maar een acute oogontsteking stak daar een stokje voor.

De zomervakantie heb ik heel gevarieerd en op veel verschillende plekken doorgebracht. Opvallend is dat steeds meer campings standaard (gratis) wifi aanbieden, soms zelfs over het hele terrein! Toch heb ik me redelijk kunnen beheersen en mezelf niet in de verleiding gebracht om door te gaan met bloggen of al te veel te blijven twitteren. Wel vond ik het heerlijk om iedere dag m'n krantje digitaal binnen te kunnen halen op de iPad.
Omdat we nog laat in het seizoen in Frankrijk waren zagen we de stroom pensionado's richting het zuiden al op gang komen, lekker buiten de drukte om naar de zon. En wat viel me op? Het grote aantal iPads! Voor veel van die mensen is het heel normaal om even onder het accesspoint de mail binnen te halen of te Skypen met het thuisfront. Leuk om te zien met welk gemak gebruik gemaakt wordt van ICT!

Lekker opgeladen en uitgerust heb ik er weer helemaal zin in. De agenda begint zich al goed te vullen en er staan veel interessante gebeurtenissen op waarover hier binnenkort zeker meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten