22 november 2011

Programma Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2012

 De dynamische programma-matrix
Het programma voor Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2012 in Papendal begint al goed gevuld te raken! Daarom is het vanaf nu beschikbaar via een dynamische programma-matrix zodat deelnemers alvast een idee krijgen van wat ze op 21 en 22 maart 2012 op Papendal mogen verwachten.

"Dynamisch" betekent ook dat er nog geschoven kan worden wat betreft ruimtes en tijdstippen. Het programma wordt tot 13 januari 2012 continu geactualiseerd en aangevuld. Vanaf 16 januari is het mogelijk om via dezelfde site je eigen programma voor Dé conferentie samen te stellen.

vol=vol
Kom je nu een presentatie NIET tegen in de matrix die je wel zou verwachten? In dat geval is het nog mogelijk een presentatievoorstel in te dienen, maar vol=vol dus wees snel met indienen! Behalve wat er nu in de matrix staat is er nog een aantal voorstellen onderweg en deze liggen ter beoordeling bij de programmacommissie.
Meer informatie over Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT is te vinden op de website van het CvI. Daarnaast is er natuurlijk ook weer een speciaal weblog ingericht dat de komende tijd ook met nieuws gevuld zal worden. Het is dus slim je daar alvast op te abonneren!

Aanmelden
Tenslotte is het nu al mogelijk om je aan te melden als deelnemer. Dan weet je zeker dat je dat tenminste niet vergeet. Bezoek daarvoor deze pagina.

Hieronder een korte screencast over de werking van de dynamische programma-matrix:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten