23 december 2011

Een moment om vooruit te kijken

Her en der zie je rond deze tijd de kerstboodschappen en nieuwjaarswensen voorbijschieten natuurlijk, de een nog origineler dan de ander. Knovio biedt zelfs de mogelijkheid om je boodschap leuk te verpakken en dat wilde ik natuurlijk even uitproberen. Een heel korte terugblik dus op het afgelopen jaar. Tenslotte keek ik een jaar geleden heel anders tegen het leven aan...

Maar vervolgens vooral een vooruitblik op alle mooie dingen die voor 2012 alweer in de planning staan!
In januari de halfjaarlijkse conferentie van saMBO-ICT en in maart Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT waar ik echt heel erg naar uitkijk. Maar er gaat nog veel meer gebeuren. Zo mag ik het komende jaar een aantal keren fungeren als gastheer op Dé verdieping bij Kennisnet in Zoetermeer en in het Innovatiehuis van het Consortium voor Innovatie dat in januari geopend wordt in 's Hertogenbosch. Binnenkort hoop ik hier meer over te kunnen vertellen.

En als ik ergens zin in heb, dan is dat in de lente, lente in het onderwijs! Doe je met ons mee en bekijk je het komende jaar het onderwijs ook van de positieve kant? Er gebeuren zoveel mooie dingen dat ik juist die het komende jaar ook op deze plaats in het zonnetje hoop te zetten. Wil je daaraan bijdragen, stuur dan je verhaal op en het krijgt hier een plekje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten