27 december 2011

Tafelschikking

Zie ik bij de statistieken van mijn weblog dat een bericht over tafelschikking edubloggers de afgelopen dagen heel veel hits heeft gehad. Waarschijnlijk vanwege het plaatje dat daarbij getoond wordt want wanneer je bij Google zoekt op tafelschikking afbeeldingen staat dit plaatje op nummer twee.

Kennelijk hebben vel mensen zich de afgelopen dagen afgevraagd ho je ook alweer netjes een tafel moet dekken. Grappig dat veel daarvan dan op mijn weblog uitkwamen en ik hoop dat ze niet teleurgesteld zijn.

Daar zou je dus veel slimmer op in kunnen spelen! Nu alvast maar nadenken over een bericht voor aanstaande vrijdag met als titel: oliebollen, veilig vuurwerk, carbid schieten en meer leuke dingen voor oudejaarsdag. Maar om nu op 1 januari te beginnen met: "Hoe onderdruk ik m'n kater" is ook weer zo wat, al zou het vast veel hits krijgen...

3 opmerkingen:

 1. Grappig op ons weblog www.onlineexamineren.nl gebeurde hetzelfde nadat ik een blogpost over TNO geplaatst had waarin thumbs up voorkwam. Het is een zoekopdracht die nu naar onze site leidt. Onbedoelde effecten van een blogpost kun je natuurlijk prachtig misbruiken zoals je vandaag liet zien met je blog over oliebollenvet ;-) .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry even niet goe gekeken, de blog over oliebollenvet vet was natuurlijk van Pierre Gorissen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat bericht over oliebollenvet is van Pierre Gorissen hoor, niet van mij!
  Zie:
  http://ictoblog.nl/2011/12/27/wat-moet-je-doen-met-oud-oliebollenvet

  BeantwoordenVerwijderen