07 januari 2012

Dé Scholenlijst mailinglist bestaat 10 jaar!

Binnenkort is het al tien jaar geleden dat Dé Scholenlijst Mailinglist in zijn huidige vorm bij Yahoo van start ging. De geschiedenis van de mailinglist voert zelfs nog verder terug, maar dat zullen weinig mensen zich nog herinneren. In die tien jaar is er ontzettend veel gebruik gemaakt van de mailinglist en hij is nog steeds volop in gebruik! Reden genoeg dus voor een feestje!

Scholenlijst viert feest op De Verdieping!
Op woensdagmiddag 8 februari is iedereen die betrokken is bij Dé Scholenlijst Mailinglist van harte welkom op De Verdieping bij Kennisnet in Zoetermeer. Als moderator van de lijst zal ik jullie welkom heten en kort terugblikken op de afgelopen periode. Daarna geef ik graag het woord aan Frans Schouwenburg, sectormanager PO en VO bij Kennisnet voor een boeiende keynote. Olaf de Groot zal de aanwezigen een rondleiding geven over De Verdieping en een demonstratie geven van de daar aanwezige ICT middelen. Tenslotte blikken we met elkaar vooruit en is er nog een verrassing!

Update:
De reacties waren zeer positief, maar helaas waren er te weinig aanmeldingen voor deze bijeenkomst om deze te kunnen laten doorgaan. Ik dacht dat de woensdagmiddag wel een goede dag was voor zoiets, maar het blijkt dat veel mensen dan toch gewoon druk zijn met hun werk. Gelukkig kunnen we elkaar virtueel prima vinden via de lijst en ik hoop dan ook dat we dat volop blijven doen!


5 opmerkingen:

 1. Van harte! Was super initiatief van je destijds! En ik zag recent wat activiteit weer?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Recent wat activiteit?
  Joh, die Scholenlijst is nog altijd live and kicking!
  Kijk maar eens naar het aantal bijdragen door de jaren heen, mooi weergegeven in de matrix onderaan de pagina: http://groups.yahoo.com/group/scholenlijst/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ok. Dan is het dat ik kennelijk nog ergens een communicatie-draadje hebt dat pas actief is als er een bepaalde trigger is. Fijn te horen dat de lijst nog l&k is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, klopt! Ik heb laatst vanaf de site een melding gestuurd en een vinkje gezet zodat iedereen de boodschap ontvangt, ook degenen die toezending uitgezet hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat het niet kan doorgaan maar inderdaad ook ik zou er niet bij zijn geweest... Woensdagmiddag is allang geen vrije middag meer helaas.

  BeantwoordenVerwijderen