13 januari 2012

Verdiep!

Geen mooie verhalen, maar gewoon aan het werk!
Dat is het motto van de Verdiep! sessies. Bij deze workshops is dus echt werk aan de winkel. Ontdek nieuwe mogelijkheden van ICT en vertaal ze naar je eigen werk. ICT maakt zoveel mogelijk, als je de tijd neemt om je daarin te verdiepen!

Verdiep! sessies
saMBO-ICT, Kennisnet en het Consortium voor Innovatie (mijn werkgevers dus) organiseren in 2012 een aantal sessies waarin MBO-docenten, ict-coördinatoren en onderwijs-adviseurs de mogelijkheid krijgen zich te verdiepen in nieuwe technologie.


Tijdens de sessies ga ik samen met de deelnemers iedere keer een ander thema aanpakken. Thema's zijn bijvoorbeeld "flipping the classroom" of werken met voting systemen. Mogelijke onderwerpen zijn hier te vinden. Ik ga echter ook graag in op wensen van een groep docenten of instellingen. In de agenda staat het voorlopige programma voor dit jaar. De eerste sessie vindt plaats op 9 maart bij Kennisnet en gaat over: werken met screencasts. Aanmelden kan hier.

Deze sessies worden mogelijk gemaakt door samenwerking van saMBO-ICT, Kennisnet en het Consortium voor Innovatie. De sessies worden afwisselend gehouden op De Verdieping bij Kennisnet in Zoetermeer en in het Innovatiehuis in 's-Hertogenbosch dat op 27 januari aanstaande geopend wordt. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, wel geldt dat ik verwacht dat inschrijven ook betekent dat je komt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten