29 februari 2012

Nog een keer de Schooltas app

Twee dagen geleden gaf ik een sneaky preview van de SchooltasApp. In de screencast die ik maakte liet ik kort een demo-filmpje zien. Dit filmpje is inmiddels ook beschikbaar op internet. Wat ik vergat te melden is wie achter Schooltas zit(ten). Gewoon vergeten te linken naar deze pagina van ThiemeMeulenhoff. Het Schooltas team is ook actief op Twitter: @SchooltasApp.

Heb je ideeën om de SchooltasApp nog beter te maken, dan kun je die kwijt in uservoice.Disclaimer:
Ik ben gevraagd om naar de SchooltasApp te kijken, maar word hier niet voor betaald. Ik juich de ontwikkeling echter toe, al denk ik dat het nog veel verder kan gaan dan ThiemeMeulenhoff nu laat zien.  Ik hoop dan ook dat zij zoveel feedback op hun product krijgen dat ze het nog beter kunnen maken. Zijn er ook voorbeelden van andere partijen? Ik bekijk ze graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten