20 februari 2012

Vind je deze uitleg duidelijk?

Interactie met je publiek, gratis en zonder registratie!
Dat is de slogan waarmee mentimeter.com zichzelf aanprijst. Het klopt helemaal en werkt verbluffend simpel.
Je gaat naar mentimeter.com, vult een vraag in met een paar mogelijke antwoorden, kiest uit een van de twee beschikbare templates en klaar ben je. Wat je krijgt is een antwoordenpagina en een url die je kunt communiceren met je publiek. Antwoorden kan via alle mogelijke devices die gebruik kunnen maken van internet. Je kunt de vraag eventueel later aanpassen,  er is ook een url voor de pagina met alleen de antwoorden (die je eventueel kunt embedden in een Powerpoint presentatie) en je kunt embed code gebruiken. Tenslotte word je ook nog een mooie QR code aangeboden, wat wil je nog meer?

Aan jou dus de vraag: Vind je deze uitleg duidelijk? Antwoord graag via deze link!En hier dan ook nog en screencast met uitleg:

4 opmerkingen:

 1. @trendmatcher voor mij was die glashelder Willem, thanks, heb al een embedded vraag in de #surplus2012 wiki voor morgen in #schagen #top

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie duidelijke uitleg.
  klein tikfoutje erin: Je gaat naar mentimer.com, vult een vraa
  mentimer moet dus zijn mentimeter

  ik heb het (opnieuw, jouw versie) gescoop-it't

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het werkt, ook ('zelfs') voor mij! Als proefje deze aangemaakt: [http://m.mentimeter.com/75776] Aardige webtool, een echt praktische toepassing (met publiek) weet ik (nog) niet..

  BeantwoordenVerwijderen