27 april 2012

SamSam Congres 2012

De voorbereidingen van het SamSam congres 2012 dat op dinsdag 8 mei in 's-Hertogenbosch wordt gehouden zijn in volle gang. De thema's die tijdens het congres centraal zullen staan zijn:
· ICT trends en ontwikkelingen in de 21e eeuw
· Flexibel werken en leren
· Nieuwe werk & leeromgeving
· ICT infrastructuur op maat
Het SamSam congres heeft als doel Business Decision Makers (BDM-ers) en Technical Decision Makers (TDM-ers) in de onderwijssector bij elkaar te brengen tijdens deze jaarlijks terugkerende onderwijsdag. SamSam is een initiatief van Microsoft.

BYOD zijn we er klaar voor?
De titel van de talkshow tijdens het SamSam congres 2012 is Bring your own device heeft de toekomst, maar zijn we er ook klaar voor? In een 'Pauw en Witteman' setting ondervraagt dagvoorzitter Erik Peekel experts, eindgebruikers en de student over BYOD in het onderwijs.

Keynotes en workshops
Anthony Salcito geeft tijdens het SamSam congres een lezing met de titel: The education roadmap for the future. Daarnaast zijn er nog veel meer lezingen, presentaties en workshops. Bekijk het volledige programma.

Maar Willem, dit is toch gewoon reclame voor Microsoft? Ach ja, ik schrijf al zoveel over Google en Apple producten, dat dit ook wel weer een keer mag:-) Daarnaast wordt het SamSam congres gehouden in 's-Hertogenbosch, dat ik dankzij het Innovatiehuis een beetje als mijn tweede woonplaats ben gaan beschouwen. Ik ga er dus zeker naartoe! Op de lijst van sprekers zie ik een aantal mensen die ik graag weer eens tref.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten