04 mei 2012

Zo kun je ook een schoolplan schrijven!

Via de Facebook pagina van Social Media Wijs kwam ik terecht bij een wel heel bijzonder filmpje. Het heeft als titel Schoolplan 2012-2016 Connect College met als extra informatie:
"Een visie op leren in een veranderende wereld. Dit filmpje vat onze ambitie en opdracht samen om het leren op onze school te vernieuwen, zodat onze leerlingen optimaal voorbereid worden voor de toekomst."
Ik had nog nooit van het Connect College in Echt gehoord, maar in vier minuten tijd krijg je zo gelijk een beeld van een school. Het vreemde is wel dat ik het filmpje niet terugvind op hun website of via hun Twitteraccount.
Even dwalend over de site is het wel leuk te zien hoe ze bezig zijn met Twitter, Studyflow en It's Learning!


1 opmerking:

  1. Mooi voorbeeld van het integreren van 21st century skills in de visie op onderwijs. Getuigt naar mijn mening van durf en visie. Mooi uitgevoerd ook.
    Connect College is al jaren heel actief op het gebied van ict en onderwijs. Zo hebben ze een (oud) Kennisnetambassadeur van het jaar: Guido van Dijk (twitter: @guidovandijk).
    Ze kwamen trouwens in november nog negatief in het nieuws met ict: http://www.nu.nl/binnenland/2664928/leraar-bekijkt-site-seksclub-digibord.html
    Nog niet iedereen is er blijkbaar mediawijs ;)

    BeantwoordenVerwijderen