05 augustus 2012

Making Shift Happen

Update 1 juli 2015
Dit bericht had oorspronkelijk een heel andere titel en ging over hoe je (niet) moet omgaan met onderwijsprofessionals. We zijn bijna drie jaar verder en weten inmiddels wat de kracht, maar ook de macht is van social media. Zaken die je daar uit kunnen je heel lang blijven volgen. Persoon in kwestie heeft dat ervaren en er duidelijk van geleerd, want ik volg hem uiteraard nog steeds. Wat ik nu zie is een professionele houding met inhoudelijk vaak sterke bijdragen, bijvoorbeeld via Twitter.

Kortom, de SHIFT is gemaakt!
Dat constaterende heb ik besloten mijn oorspronkelijke bericht te verwijderen, omdat het drie jaar na dato niets meer toevoegt. We hebben er voldoende van geleerd! Veel liever richt ik mij op "The Future of Learning"!