06 augustus 2012

Vakantie!

De komende weken zal het hier rustig worden. Morgen vertrekken we in etappes naar het zuiden. Tot aan de laatste week niets gepland of geboekt. We zien wel waar we terechtkomen. Dat is voor ons vakantie! In de derde week ligt er voor ons een boot klaar in het Canal du Midi waarmee we heerlijk gaan varen. Rustig het landschap van de Languedoc en Corbières aan ons voorbij laten schuiven, ondertussen genietend van wat de streek ons te bieden heeft.

Op Twitter werd me gevraagd of ik wel allerlei web-dingetjes geïnstalleerd heb om de boel in de gaten te houden. En inderdaad, de via Ebay bestelde wireless webcams doen het uitstekend! Via een aparte app kan ik ze zowel met m'n iPhone, iPad en Windows Phone op afstand besturen en de beelden bekijken.
Maar ik vertrouw toch liever op m'n hond en de kinderen die thuisblijven. Ik verdenk ze er zelfs van dat ze de stekker wel eens uit de webcams zullen trekken of er een theedoek overheen gooien zoals laatst gebeurde. Wat ik ze niet verteld heb is dat de webcams ook audio registreren:-)

Edubloggers.nl
Jullie hoeven me op geen enkele manier te missen want je kunt nu terecht bij edubloggers.nl waar je de weblogs van meer dan 100 edubloggers kunt ontdekken via de feeds achter de verschillende op categorie ingestelde tabbladen. Abonneer je eens op een weblog dat je nog niet kent en laat je verrassen door de berichten. Eind augustus meld ik me weer...

3 opmerkingen:

  1. enjoy Willem ... we nemen het wel ff over .... kan ik je wel via mail af en toe raadplegen of beantwoord je geen mail (wat ook wel weer verstandig zou zijn)?

    BeantwoordenVerwijderen