15 september 2012

Onverwachts een flinke waarschuwing!

Opeens kon ik vanmorgen niet meer op m'n rechterbeen staan. Het voelde alsof deze er even niet meer was. Gelukkig had ik m'n iPad binnen handbereik en met de zoekopdracht: 'plotselinge uitval rechterbeen' kwam ik al snel op pagina's terecht die me deden vermoeden dat de verschijnselen waar ik last van had te maken konden hebben met een TIA. Snel dus naar de huisartsenpost waar ik goed werd opgevangen. Wat kunnen ze daar snel veel gegevens over je uit hun systeem halen zeg!

Nu zit ik weer thuis met wat potjes bloedverdunners en realiseer me dat een zaterdag zo maar heel anders kan lopen dan ik in de planning had! Voorlopig dus even kalm aan doen en maandag in overleg met de huisarts kijken wat er nu verder moet gebeuren.
De sites die ik bezoek zijn daar duidelijk over: ik zal wat moeten veranderen! Meer bewegen bijvoorbeeld...

Hoe dan ook, geen paniek, alles is weer onder controle, maar het kan zijn dat ik even wat minder aan mijn hobby hier toe kom...

22 opmerkingen:

 1. Jeetje, Willem, dát is schrikken! Pas goed op jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een flinke waarschuwing zeg. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wil je niet van die enge dingen doen....he schrik me rot....Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, sterkte! Dat is inderdaad even onverwacht op de rem trappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Willem, pas op jezelf! Zie dit écht als een waarschuwing. En trap op die rem die Pierre al noemt!!
  Het is mij ook altijd ingepeperd, ik kon (en kan) het niet altijd. Maar je komt jezelf daardoor te vaak tegen!
  Succes met #beterworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dag Willem,

  Je klinkt wel koel, maar het moet toch voor jou een schrik geweest zijn. Sterkte, ook voor allen die je lief zijn!

  Groet, Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje, Willem. Goed naar je lichaam luistren! Rustig aan doen. Beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Doe je kalm aan, Willem..!! Sterkte en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Rust roest maar wedstrijden worden gewonnen tijdens de rust tussen de trainingen. Ik zou zeggen: match je trend en breng de boel weer in balans. Het beste!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, dat is schrikken! Gezondheid boven alles. Veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Willem,
  Schrikken man. Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jee las het laat, dat is schrikken! Rustig aan doen en heel veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De mens is een kwetsbare machine, Willem. Nasst alle goede adviezen die hier al gegeven werden, wil ik er ééntje naast plaatsen (dus aanvullend, niet vervangend): bewaar je kalmte en neem de dingen zoals ze komen.

  Ja, het is goed om te bewegen en zo, en een beetje op jezelf te letten. Maar word nu maar geen 'geschrokken man' die zijn lichaam niet meer durft vertrouwen, zich bij elk pijntje rot schrikt en in een of andere lappenmand zich suf gaat zitten 'bewegen'. Misschien ben je daar helemaal de persoon niet naar, en dan is mijn advies overbodig.

  Ik wens je geen ongerustheid toe, maar gerustheid, als het even kan. En het vertrouwen dat een beetje verstandig aan doen doorgaans genoeg is om verder onheil te voorkomen. Zet 'm op!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. We wachten allemaal op zo'n signaal lijkt het soms wel eens. Take care Willem!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Beste Willem,

  Als ik jou was zou ik deze laatste gast nr. 4445 (TIA) direct weer ontvolgen. All the best.

  Frank Verwater

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Op zulke momenten worden we weer herinnerd aan het feit dat we een lichaam hebben.

  Effe schrikken zeg! Doe kalm aan en zorg goed voor jezelf. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die schoen past ons allemaal.....
  Neem je tijd! Beterschap en alle goeds.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hé papa,

  Wat leuk dat zo veel mensen hier en op twitter hun bezorgheid tonen en je aandacht geven. Dat laatste is natuurlijk nergens voor nodig, want bij mama ben je altijd in goede handen! Dit weekend was wel even schrikken natuurlijk, maar nu weet je wel wat je te doen staat iets vaker een ommetje maken met mama, en samen op verantwoordelijke wijze van het leven genieten! En je hebt nogal altijd twee mooie kinderen die je ten alle tijden willen helpen met dakgoten leegmaken, grasmaaien, eten koken, de iPad1 (iPad2 is namelijk van mama) aangeven en andere moeizame activiteiten!

  Veel liefs,
  Je liefste (tevens enige) zoon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Daan,
   Een traantje wegpinkend en met een brede glimlach lees ik je reactie. Kijk, daarom ben ik nu zo trots op jullie!
   Voor het komend weekend zal ik alvast een lijstje maken:-)

   Verwijderen
 19. Hoi Willem,
  Geen grapjes uithalen met je gezondheid hoor!
  We willen nog lang van je genieten.
  Sterkte,
  Allard

  BeantwoordenVerwijderen