06 september 2012

The best match you've ever seen!

Op 6 oktober a.s. zal in Beeld & Geluid te Hilversum “BoekTweePuntNul 200″ gepresenteerd worden, de tweede editie van BoekTweePuntNul, nu met 200 onderwerpen over Web 2.0, Social Media en Webtools.

Alle 200 co-auteurs zijn uitgenodigd voor deze jaarlijkse BoekTweePuntNul200 netwerkbijeenkomst en de presentatie van BoekTweePuntNul–200 en ook nog het nieuwe HandBoekTweePuntNul voor het onderwijs waar diverse auteurs achtergrondinformatie geven over hoe sociale media in het onderwijs in te zetten zijn.

Hoogtepunt van de middag wordt The Battle of the Trendwatchers, waarin Vincent Everts en Remco Bron een uniek verbaal gevecht over mediatrends aan zullen gaan. Ik mag daarbij als Trendmatcher de match leiden en als scherprechter optreden! Neem van mij aan dat een gemiddeld verkiezingsdebat hierbij in het niets valt. Ik ga het de heren moeilijk maken en daag ze uit met originele maar realistische ideeën te komen waar we (in het onderwijs) wat aan hebben!


Heb je een prangende vraag aan (een van) deze trendwatchers? Laat het me weten en ik neem het mee in de strijd!

De website BoekTweePuntNul.nl wordt momenteel achter de schermen opnieuw vorm gegeven. Ook het nascholingstraject BoekTweePuntNul voor scholen gaat gewoon door in het nieuwe schooljaar.

Ook de App BoekTweePuntNul is inmiddels klaar. De organisatie is nog bezig te onderzoeken hoe alle co-auteurs de app gratis kunnen krijgen. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn. In Nederland is er nog géén Volume Purchase Programm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten