11 oktober 2012

Crisisaanbieding gamedesign van Gameskool

Omdat er steeds meer mensen zijn met wel tijd maar niet zo veel geld komt Gameskool met een extreem goedkope cursus gamedesign van 49 euro. Deze cursus is helemaal volledig en compleet (14 online lessen). De cursus kan zo goedkoop omdat er geen docent is die begeleiding doet, de deelnemers leren door te werken met het interactieve lesmateriaal en met elkaar. Als iemand vragen heeft, kan hij het aan de andere cursisten vragen en ook het huiswerk kijken de cursisten van elkaar na. Uiteraard zijn er wel systeembeheerders om te helpen met technische problemen en als een cursist toch echt vastloopt kan hij of zij terecht op specialistische gamedevelopment forums buiten Gameskool.

De inhoud van de extreme budget cursus gamedesign is hetzelfde als die van de al langer bestaande cursus gamedesign waarbij je wel begeleiding hebt van een docent gamedesign en gaat onder andere over:

- gameplay: spelregels en interessante games bedenken
- games bouwen voor PC, OSX, ipod, ipad, iphone, android, web
- classieke games nabouwen (o.a. shooters, rpg's, platformers en andere klassieke gameconcepten
- games testen
- werken als gamedesigner
- animatie en gameart
- gamesounds en gamemuziek maken
- het programmeren van games

Deelnemers hebben 9 maanden de tijd om het programma te doorlopen. Gemiddeld doen cursisten er ruim een half jaar over. Recent zijn de eerste studenten van de cursus met docent afgestudeerd. De gameskool cursus is uitermate geschikt om je voor te bereiden op een opleiding gamedesign op het HBO of Universiteit of voor mensen die een 'indie' gamedeveloper willen worden en hun eigen game voor bijvoorbeeld de Ipad willen uitbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten