21 oktober 2012

Reageren via SpeakPipe

als je mijn weblog wel eens bezoekt is je misschien een nieuwe knop opgevallen rechtsboven. Als je daar op klikt krijg je de mogelijkheid om een audiobericht in te spreken. Laat je daarbij een e-mail adres achter, dan kan ik ook reageren en je een persoonlijk antwoord geven. Deze gratis service wordt geboden door SpeakPipe. Zet je zo'n knop in je leeromgeving dan kunnen je leerlingen dus ook zo reageren! De berichten zijn te downloaden als MP3 bestand.

Wat me opvalt is dat dat deze mogelijkheid de laatste tijd steeds meer gebruikt wordt, al weet ik niet altijd wat ik met de opmerkingen moet.

Hier twee kleine voorbeelden:
Wil je iets meer over iPhoto vertellen?
| download | TM

Het digibordbeeld is te klein, hoe krijg ik het groter?
| download | TM

Geen opmerkingen:

Een reactie posten