13 november 2012

Het negende edubloggersdiner

Wat was het weer een geweldige happening, het jaarlijkse edubloggersdiner dat traditiegetrouw voorafgaat aan Dé Onderwijsdagen. Een fantastische opkomst, een prima locatie, een super sfeer en zo kan ik nog wel even doorgaan met superlatieven, maar aan de andere kant:
"what happened in Hemingway, stays in Hemingway".
Met andere woorden: je moet er gewoon bij zijn geweest om erover te kunnen meepraten!

Er werd niet getwitterd, geen foto's gemaakt (op één na), niet gefilmd of wat dan ook. Voor één avond in het jaar vergeten de edubloggers hun devices en praten gewoon gezellig met elkaar. Nou vooruit, een paar uitzonderingen daar gelaten, want natuurlijk was er iemand met een Microsoft Surface en een ander met een mini iPad, maar dat nemen we ze voor deze keer niet kwalijk:-)

Meer dan veertig edubloggers zochten en vonden elkaar. Velen zagen elkaar voor het eerst "in het echt" en dan helpt een badge met je (twitter)naam toch wel. De twee eerste consumptiemuntjes kregen we van SURF en Kennisnet, waarvoor dank.


Later op de avond verraste Louis Hilgers ons namens de vakvereniging i&i met nóg een consumptie, op voorwaarde dat we hun jaarlijkse conferentie die volgende week in Arnhem wordt gehouden nog een keer zouden noemen: 22e i&i conferentie.

Karin en Liesbeth, ontzettend bedankt voor al het voorwerk en de organisatie! Hopelijk zijn er volgend jaar weer een paar edubloggers te vinden die deze taak op zich willen nemen. Verder alle aanwezigen bedankt voor jullie gezelligheid! De paar mensen die af moesten zeggen, wat jammer dat je er niet bij kon zijn. Zet desnoods volgend jaar al in je agenda, al weten we de datum nu nog niet:-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten