05 november 2012

IJZERSTERK! Ben jij al deelnemer?

Op 10 en 11 april 2013 vindt Dé Managementconferentie plaats van het Consortium voor Innovatie. Gastcollege is ROC Twente die De Gieterij in Hengelo beschikbaar heeft gesteld, een prachtige en inspirerende locatie!

In De Gieterij zullen zeker 35 lokalen worden omgetoverd tot workshopruimtes. Daar zullen de deelnemende ROC’s, AOC’s en Vakscholen je graag ontvangen in hun ‘eigen workshopruimte’ om hun IJZERSTERKE programma met jou te delen en elkaar in deze inspirerende omgeving te ontmoeten.

De mbo-instellingen en de workshops, die al in het programma zijn opgenomen, kun je bekijken in de dynamische Programmamatrix op www.cviweb2013.nl. Deze wordt tot drie weken vóór Dé Managementconferentie telkens geactualiseerd.
Je kunt nog tot 30 november workshopvoorstellen indienen. Heeft jouw mbo-instelling géén eigen workshopruimte, dan kan jouw workshop beoordeeld worden voor het ‘wildcard’ programma.

Inschrijven voor Dé Managementconferentie kan via www.cviweb.nl in de online databank. Hier vind je ook (onder CvI projecten) de Pré-Conferenties op bepaalde thema’s, die in aanloop naar Dé Managementconferentie in het Innovatiehuis georganiseerd worden.
Het laatste nieuws over Dé Managementconferentie vind je steeds terug op het weblog: hengelo2013.cviweblog.nl

Heb je nog vragen, neem dan contact op met het Consortium voor Innovatie, bel naar het Innovatiehuis op 073-7200932 of mail naar info@cviweb.nl.Geen opmerkingen:

Een reactie posten