13 januari 2013

Masterclass Onderwijsapps Ontwerpen

Er zijn heel veel apps, maar ze zijn niet altijd zoals je ze graag wilt hebben. Vooral specifieke onderwijsapps zijn schaars.

Karim Amrani en Keimpe de Heer hebben daarom het initiatief genomen om een aantal masterclasses aan te bieden waarin je leert om makkelijk en snel je eigen apps te ontwerpen voor in de les. Daarbij wordt gebruik gemaakt van gratis beschikbare tools. Verder is kennis op het gebied van programmeren niet nodig. Deze masterclass is dus niet zozeer bedoeld voor ontwikkelaars of programmeurs. Juist niet-programmeurs kunnen op deze manier kennismaken met Apps, de toepassing ervan in het onderwijs en de ontwikkeling van App concepten en -prototypes met ondersteunende App-bouw tools. Daarmee zijn deze masterclasses dus heel geschikt voor bijvoorbeeld docenten en ICT-coordinatoren.

De masterclasses worden op meerdere momenten aangeboden (in Utrecht) en duren drie middagen. Deelname kost € 350 ex BTW maar als je je aanmeldt voor 15 februari krijg je korting.

Meer informatie vind je op appsontwerpen.nl.

1 opmerking:

  1. In de informatie op deze site staat dat de masterclasses 3 middagen duren maar dat ik op op de site appsontwerpen.nl nergens terug vinden. Volgens de info duren ze een middag.

    BeantwoordenVerwijderen