08 januari 2013

Reminder Spreekuur Social Media

Volgende week is de Week van de Social Media in het Innovatiehuis in ‘s-Hertogenbosch.

Miniconferentie Social Media
De mini-conferentie Social Media rond, voor en in het Onderwijs is helaas al helemaal volgeboekt. Vandaar dat Karin Winters en Patrick Koning hun sessie herhalen op de donderdag. Je kunt je daar nog voor aanmelden!

Social Medialab
Maar er is meer te doen! Zo is er een speciaal Social Medialab waar diverse activiteiten plaatsvinden. Je kunt er ook terecht met vragen en zelf aan de slag gaan met handige tools. Op dinsdag en woensdag houd ik spreekuur in het Innovatiehuis. Je kunt dan bij me terecht met allerlei vragen over het gebruik van Socal Media en de tools die je daarvoor nodig hebt. Lukt het je niet om langs te komen? Dan doen we het toch digitaal! Daarvoor kunnen we tools gebruiken als Twitter, Facebook, Google+, Ustream of Anymeeting. Mijn voorwaarde is dat de consulten voor iedereen te volgen zijn, dus geen privé één op één ondersteuning.

Spreekuur Social Media
Dus wil je meer weten over het gebruik van Social Media in het onderwijs of over de tools die je daarbij kunt inzetten, benader me dan op dinsdag of woensdag tijdens de Week van de Social Media en ik probeer je zo goed mogelijk verder te helpen. Mijn consulten zullen niet langer dan 15 minuten duren, tenzij er meer kijkers/luisteraars zijn of er geen andere vragen binnenkomen.

Afspraak maken
Wil je zeker zijn dat je aan de beurt komt? Reserveer me dan alvast door te reageren op dit bericht, maar bedenk wel: vol=vol! Geef aan wat je wilt weten of waar je het met me over wilt hebben. Als er meer mensen zijn met dezelfde vraag kunnen we zaken combineren.

Kom op bezoek
Heb je tijd om langs te komen? Dan ben je van harte welkom in het Social Medialab van het Innovatiehuis in 's-Hertogenbosch. Ik zal je graag ontvangen en te woord staan én je loopt kans nog meer leuke mensen te treffen!

Organisatie
De organisatie van de Week van de Social Media is in handen van een paar stagiaires. Zij verzinnen telkens nieuwe activiteiten en schrijven daarover op dit weblog. Hou ze dus in de gaten of stuur hen een mailtje als je meer over de activiteiten in deze week wilt weten. Het Social Medialab wordt ingericht door studenten van het Koning Willem 1 College.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten