09 februari 2013

Accesoires voor de Google Nexus 7

Gisteren heb ik m'n bestelling bij DealExtreme van het postkantoor afgehaald. Het lag er al een tijdje, maar ik kwam er niet eerder aan toe. Op 25 januari besteld en op 2 februari voor het eerst thuis aangeboden. Het betekent dat iets dat ik in Hongkong besteld heb en vanuit Sjanghai verstuurd is er nog geen twee weken over gedaan heeft om hier te komen. Keurig verpakt en zonder verzendkosten!

Het gaat om een kunstleren cover voor de Nexus waarbij je het deksel net zoals bij de iPad zo kunt vouwen dat de tablet blijft staan. Kosten: € 6,94. Er zit zelfs een magneetje in het deksel dat ervoor zorgt dat de Nexus vanzelf uitgaat. Nadeel is dat dat ook gebeurt als je het deksel helemaal omklapt, waarschijnlijk omdat de magneet iets te sterk is.

Verder een piepklein kaartlezertje voor € 1,43 en een OTG kabeltje voor € 1,49 zodat ik foto's van een SD kaart kan binnenhalen op m'n Nexus. En voor die dingen betaal je dan nog geen € 10,00 samen! Om het OTG kabeltje (uitleg) te kunnen gebruiken heb ik wel een app moeten aanschaffen: Nexus Media Importer. Dat is de enige betaalde app die ik heb tot nu toe. Voor de rest is alles wat ik aan apps geïnstalleerd heb op m'n Nexus gratis!

De service van DealExtreme bevalt me zo goed dat ik nu ook maar een bluetooth toetsenbordje voor de Nexus besteld heb voor € 17,37. Heel benieuwd hoe die me gaat bevallen want hij oogt wel heel klein. Betalen doe je via PayPal of met creditkaart.

1 opmerking:

  1. plaats in de cover achter de nexus op de plaats van de magneet een dun metalen folie/plaatje en het probleem van het uitschakelen als je het geheel omvouwt is verdwenen

    BeantwoordenVerwijderen