28 april 2013

Sociale Media: Verbieden, Gedogen of Omhelzen?

Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media
Van 14 tot en met 17 mei 2013 zal het tweede Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media worden gehouden in EYE - het nieuwe filmmuseum in Amsterddam.

Congresdag VO/MBO
Voor het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs is er een eigen congresdag: donderdag 16 mei. Het congres biedt een aansprekend programma met sessies over sociale media en o.a. kansen/gevaren, didactiek, visie, protocollen, privacyvraagstukken, trends en ontwikkelingen, marketing en impact op het primair proces. Keynotes op deze dag worden gegeven door Marcel Wintels en Remco Bron.

Ook ik mag op 16 mei, in naam van Kennisnet, een sessie verzorgen en heb die als titel meegegeven:
Sociale Media: Verbieden, Gedogen of Omhelzen?
De ontwikkelingen op het gebied van sociale media gaan snel. Het aantal gebruikers neemt nog steeds toe. Een groot deel van onze leerlingen brengt veel tijd online door. Regelmatig horen we weer over nieuwe netwerken. Maar wat betekenen deze ontwikkelingen voor het onderwijs? Wat zijn de nieuwste trends, hoe blijf je op de hoogte en hoe kun je sociale media binnen het onderwijs een plaats geven?
Op basis van bovenstaande teaser zal ik een presentatie verzorgen waarbij ik natuurlijk een alternatief zal aandragen voor het verbieden, gedogen of omhelzen, want dat is er gelukkig wel degelijk!
Aanmelden voor het congres kan nog. Je bent van harte welkom bij mijn sessie, maar het programma biedt veel meer interessante sprekers, dus het wordt lastig kiezen uit het aanbod! Na het congres zal ik mijn presentatie delen...

Kijk op ncosm.nl voor alle informatie over dit congres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten