19 mei 2013

Mijn instelling staat er niet bij!

Gisteren publiceerde ik een overzicht met het twittergedrag van een tiental MBO instellingen. Al snel kwamen er reacties binnen. In een aantal gevallen van mensen die hun eigen school misten in het overzicht.

OBI4wan wil me graag helpen het overzicht uit te breiden, maar dan zal ik van alle MBO instellingen die gegevens moeten hebben. Ik ben bezig met een inventarisatie, maar dat is best lastig. Zo is niet in alle gevallen duidelijk vanaf welk twitteraccount gecommuniceerd wordt. Ik kan me voorstellen dat sommige scholen dat per plaats of locatie aanpakken.

Wil je dat jouw instelling in een volgend overzicht wordt opgenomen, kijk dan naar de gegevens op deze pagina. Ontbreekt er iets en heb je aanvullingen? Geef die dan door via dit formulier.

Dezelfde gegevens kan ik ook gebruiken om op rankingz.com een overzicht te maken, net zoals dat nu al beschikbaar is voor het Hoger Onderwijs in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten