21 mei 2013

Social media in het mbo.nl

Wat ruim een jaar geleden begon als een Facebook pagina is inmiddels uitgegroeid tot een compleet platform (met eigen domein) dat gebruik maakt van verschillende kanalen.

Naast de Facebookpagina met regelmatige updates is er nu ook een prachtig Symbaloo overzicht met alle links die in de community verzameld worden. Verder een link naar de Prezi's die Ashwin Brouwer (de initiatiefnemer) inmiddels gemaakt heeft. En verder vind je ook op Pinterest een mooi overzicht van de tools die Ashwin al verzameld heeft.

Maar dat is nog niet alles! Nu is er ook een digitaal boek verschenen van 20 pagina's vol met social media inspiratie voor het (mbo) onderwijs met meer dan 55 tools! En natuurlijk kun je Ashwin volgen op Twitter. Op die manier hoor je als eerste wanneer hij weer een andere tool en/of een ander platform gevonden heeft.

Mis je tools of heb je tips die er nog niet bij staan? Laat een reactie achter op Facebook en de kans is groot dat Ashwin er wat mee doet! Het is niet voor niks dat Ashwin gekozen is als onderwijspionier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten