13 juni 2013

Pierre Gorissen verwerft doctorstitel

Met het verdedigen van zijn proefschrift voor een gehoor van wijze mannen en genodigden heeft Pierre Gorissen gisteren zijn doctorstitel behaald. Door slecht agenda-beheer was ik er helaas niet bij. Jammer, want ik had een dergelijke ceremonie graag weer eens mee willen maken.

Uit de verslagen van Pierre zelf en van Wilfred Rubens maak ik op dat Pierre de hem gestelde vragen moeiteloos heeft weten te pareren. Wie had anders verwacht als het gaat over een onderwerp als:
Facilitating the use of recorded lectures:
Analysing students' interactions to understand their navigational needs.

Alle kennis die Pierre daarover verzameld heeft kun je terugvinden op een speciaal hiervoor door hem ingerichte website: recordedlectures.com

Vanaf deze plek wil ik Pierre van harte feliciteren met het behaalde resultaat. Ik ben heel benieuwd wat zijn volgende project wordt, want een Pierre die niets om handen heeft kan ik me nauwelijks voorstellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten