15 november 2013

Haal meer uit je conferentie: Ga carpoolen!

In een vorig bericht heb ik verslag gedaan van mijn bezoek aan Dé Onderwijsdag 2013.
Wat ik daar niet vermeldde is dat mijn conferentiedag al om zeven uur begon en pas om negen uur 's avonds eindigde. Ik reisde namelijk samen met twee bevlogen onderwijsmensen: Kees Versteeg van het Hondsrug College in Emmen en Michiel Masselink die nu bij Timpaan werkt in Assen.
Een mooie mix van kennis, ervaring, achtergrond en noem maar op zorgde zowel op de heen- als op de terugweg voor zoveel gespreksstof dat ik daar net zoveel inspiratie aan heb overgehouden als aan de tijd die we in Rotterdam doorbrachten!

Dus, ga je ergens naartoe? Zoek dan reisgezelschap! En dan doel ik niet op je eigen collega's met wie je altijd samen op pad gaat en die jouw verhalen al lang kennen. Nee, zoek mensen die op een andere school werken, in een andere sector of bij een ander bedrijf. Vertel waar je mee bezig bent en luister naar wat anderen doen. Het is wel vermoeiend (zeker met deze mannen) maar ik had het er graag voor over...

1 opmerking:

  1. Veel mensen willen best wel carpoolen of meerijden. Maar weten niet direct met wie. Daar kan Toogethr, de carpool app mee helpen. Gezien de app helemaal gratis is denk ik dat ik 'm gewoon mag promoten op je blog. Zie http://www.toogethr.com/

    BeantwoordenVerwijderen