03 november 2013

Het 10e Edubloggersdiner

Morgen over een week is het dan zover:
Het 10e Edubloggersdiner!
Ik zie er ontzettend naar uit en vind het ook spannend. Als mede-organisator voel je je toch verantwoordelijk voor een goed verloop. Is het restaurant wel goed? (gecheckt) Zal iedereen wel halen wat hij of zij hoopt te vinden? Natuurlijk reken ik erop dat dat allemaal goed gaat komen. Vrijwel alle betalingen zijn netjes op tijd binnen dus de administratieve last is ook grotendeels geleden.

Omdat ik me niet kan voorstellen dat er ook maar iemand is die alle anderen zal kennen heb ik wel iets gemaakt om alvast te oefenen. Ga daarvoor naar ImageQuiz*) en doe je best om zoveel mogelijk namen te raden! De basis voor die foto heb ik trouwens gelegd met Linoit.com, ook een mooie tool.

Morgenavond een laatste overleg met de mede-organisatoren. Volgens mij hebben we nog een prachtige verrassing in petto voor alle deelnemers, maar daar zeg ik natuurlijk verder helemaal niets over. Als je kijkt naar de deelnemerslijst dan zie je dat het gezelschap heel gemêleerd is, met een vertegenwoordiging uit alle geledingen van het onderwijs. Ik ben er best trots op dat het ons gelukt is om dit gezelschap bij elkaar te krijgen!

Trouwens, verwacht niet al te veel verslagen, tweets en foto's van het diner. Als edubloggers gebruiken we deze avond om lekker face-to-face met elkaar ideeën uit te wisselen en laten we onze mobieltjes lekker in de jaszak. Wil je weten hoe het is, dan moet je er gewoon bij zijn!

*) Lees de uitgebreide handleiding die Herman van Schie geschreven heeft voor ImageQuiz op zijn ICT-idee.

2 opmerkingen:

  1. Leuke oefening Quizmaster Willem! Ondanks mijn onderbrekingen (niet om te spieken natuurlijk;) toch niet laatste geworden met 31 uit 60. Het (overgrote) merendeel ken ik dus al, maar dan bijna alleen van Twitter-profielfoto. In real life is dat altijd nog maar de vraag. We gaan het zien. Ik heb er zin in!

    BeantwoordenVerwijderen