12 november 2013

Prezi - diner = eten + leren bij ROC Nijmegen

Prezi is een nieuwe manier van digitaal presenteren. In publicaties wordt het ook wel de PowerPoint killer genoemd. Prezi gaat uit van een schier oneindig canvas, waar je woorden, plaatjes, films en andere tekens op plaatst om je verhaal te ondersteunen. Tijdens je presentatie zweef je als het ware over dat canvas. Je zoomt letterlijk in op belangrijke details of je zoomt uit voor het overzicht. Prezi is innovatief en intuïtief.

Wie wil dat nu niet leren?
Hans Steeman (beleidsmedewerker onderwijs en ICT) organiseert samen met Het Restaurant van het ROC Nijmegen hiervoor een uniek arrangement. Een twee uur durende cursus/workshop Prezi en een twee gangen diner inclusief twee drankjes, samen voor € 39,75.
Je kunt je hiervoor inschrijven bij Hans Steeman: hanzie54@gmail.com

Programma 26 November 2013 (aanvang 16.45 uur) ROC Nijmegen Campusbaan 6
  1. Uitnodiging vooraf met informatie over het aanvragen van een gratis account bij PREZI
  2. Uitleg over Prezi de tool en de mogelijkheden. (Inclusief aandacht voor hulpfunctie en handleidingen)
  3. Een twee gangen diner inclusief 2 consumpties in het Restaurant (ROC Nijmegen) (aanvang : 18.00 uur)
  4. Een workshop van een uur waarbij je aan de slag gaat met het maken van je eerste Prezi. (Met ondersteuning van Hans Steeman)
Wie is Hans Steeman
Beleidsmedewerker Onderwijs en ICT bij het ROC Nijmegen. Al 4 jaar ervaring met Prezi, MBO Ambassadeur Kennisnet, kennis van digitale toepassingen in het
onderwijs, actief op Twitter als @Hanzie54.

Wat is het Restaurant
Het Restaurant is een leerbedrijf van ROC Nijmegen. Dat betekent dat Het Restaurant zoveel mogelijk wordt gerund door studenten van de Horeca en Facilitaire opleidingen. Zij maken zo direct kennis met hun toekomstige beroep in de praktijk en u als gast van Het Restaurant draagt direct bij aan ons onderwijs. Onze studenten zijn in Het Restaurant aan het leren en experimenteren, daardoor liggen de prijzen gemiddeld lager en zijn er geregeld leuke activiteiten en aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten