28 maart 2014

Bachelor student heeft jouw hulp nodig!

Studenten met vragen moet je helpen vind ik, dus als er een uitgebreid en gemotiveerd verzoek bij me binnenkomt of ik ergens aandacht aan wil geven zeg ik niet snel nee, zeker als we er uiteindelijk zelf allemaal baat bij hebben!

Onderwijs en ICT anno 2014
Voor haar afstudeerscriptie van de bachelor Commerciële Economie aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven, onderzoekt Manon Bogman hoe het huidige ICT beleid van Nederlandse onderwijs-instellingen eruitziet.
Hierbij richt zij zich specifiek op de ICT voorzieningen die er anno 2014 voor studenten en medewerkers beschikbaar worden gesteld en hoe het inkoopproces van ICT vormgegeven is. Met een enquête wordt een algemeen beeld van het huidig ICT beleid van Nederlandse scholen geschetst, waar in de toekomst met innovatieve ICT voorzieningen op ingespeeld kan worden. De enquête is bedoeld voor ICT-coördinatoren, directieleden of leerkrachten met kennis van het ICT-beleid van hun onderwijsinstelling. De persoonlijke informatie die wordt verkregen via de vragenlijst blijft anoniem, waarmee de privacy van je school gewaarborgd blijft. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten.

Het zal haar dus enorm helpen als je mee wilt werken aan dit kleine onderzoek door het invullen van deze enquête. Dus nu niet snel wegklikken als je tot de groep behoort die Manon graag wil bevragen, maar neem die moeite even, het kost maar 5 minuten! En denk daarbij terug aan de tijd dat jij moest afstuderen en niet wist hoe aan de juiste gegevens te komen...

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd zijn in een kort rapport van de onderzoeksresultaten, neem dan contact op via: m.bogman@student.fontys.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten