17 maart 2014

Social media praktijkvoorbeelden uit het onderwijs


Dat is een boekje vol met inspirerende voorbeelden van social media gebruik uit alle lagen van het onderwijs, verzameld en samengesteld door Ashwin Brouwer en mijzelf. Docenten uit het hele land hebben de afgelopen maanden hun ervaringen ingestuurd*) en een selectie daarvan kun je nu teruglezen in dit boekje! Alle voorbeelden komen uit de echte praktijk en hebben zich dus in de klas bewezen!

Het boekje kun je online bekijken of downloaden, maar je kunt ook een exemplaar gratis (excl. verzendkosten) aanvragen!Klik hier om het boekje te openen in een groot venster of klik hier om het boekje te downloaden.

Aanvragen
Dit doe je door een lege aan jezelf gerichte A4 enveloppe voldoende te frankeren en deze dubbel te vouwen in een andere enveloppe en die (ook voldoende gefrankeerd) op te sturen naar Ashwin Brouwer, Friesland College kamer D215, Postbus 45, 8900AA Leeuwarden. Je krijgt dan het boekje teruggestuurd in je eigen (aan jezelf gerichte) enveloppe. Let er wel op dat de lege (aan jezelf gerichte) enveloppe een minimaal formaat moet hebben van 21cm x 21cm en het boekje 55 gram weegt en daarom met 3 postzegels (t.w.v. 1,92 euro) erop moet worden verzonden. Per aanvraag wordt er dus maar een boekje verstuurd. We hebben slechts een beperkte voorraad en willen zoveel mogelijk mensen bedienen. Je kunt dus niet een aantal boekjes voor een heel team bestellen! (helaas...)

*) Vervolg
Blijft het hierbij? Wat ons betreft niet!
Je kunt nog steeds praktijkvoorbeelden insturen en wie weet vinden we weer een manier om een tweede druk te bekostigen. Let wel: het gaat niet om leuke ideeën, maar echt om voorbeelden uit de lespraktijk, dus die je met leerlingen hebt uitgevoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten