14 september 2014

Het elfde Edubloggersdiner

Op dinsdag 11 en woensdag 12 november 2014 vinden Dé SURF/ Kennisnet Onderwijsdagen plaats. Traditiegetrouw organiseren we aan de vooravond, dus op maandagavond 10 november 2014, hèt Nederlands-Vlaamse Edubloggersdiner. Bloggers en niet-bloggers ontmoeten elkaar dan (voor de elfde keer!) in Utrecht tijdens een heerlijk diner. Hun bindende factor is een gemeenschappelijke interesse in onderwijs en leren, bloggen in het bijzonder en Social Media in het algemeen.

Wil jij ook aan de vooravond van Dé SURF/Kennisnet Onderwijsdagen 2014 (dus op maandag 10 november aanstaande) in Utrecht rond 18.30 uur een hapje gaan eten met collega Edubloggers, meld je dan aan. Het is een perfecte gelegenheid om anderen nu eens "in het echie" te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen!

Let op: Je hoeft zelf echt geen weblog bij te houden om deel te nemen. De gelegenheid is echter niet bedoeld voor "commerciëlen" om zo makkelijk in contact te komen met mogelijke prospects. Bij veel aanmeldingen krijgen edubloggers voorrang. Vorig jaar waren er meer dan 60 deelnemers en nu al hebben zich bijna 40 mensen aangemeld. Hier zie je de lijst met gasten.

Aanmelden
Aanmelden kan via dit formulier tot uiterlijk zaterdag 1 november.

Locatie
We gaan dit jaar weer naar Djakarta, Lucasbolwerk 19 in Utrecht (op loopafstand van het station). We zijn er vorig jaar ook geweest en iedereen was heel tevreden over de locatie, het eten en de bediening.

Kosten
De kosten zijn voor eigen rekening. Het buffet kost € 25,00. Dit is exclusief consumpties, mede afhankelijk van eventuele sponsoring*).

Ter plekke kunnen consumptiebonnen gekocht worden à € 2,20, waarvoor fris, bier, wijn en koffie/thee is te bestellen.

Betaling
Ongeveer een maand voor het diner zal je gevraagd worden het bedrag over te maken op de rekening van een van de organisatoren.

Is dit bedrag niet voor 1 november binnen, dan zullen we je van de lijst moeten schrappen.

*)Sponsoring
Heb je als bedrijf of organisatie veel affiniteit met onderwijs in het algemeen en met de inzet die edubloggers plegen in het bijzonder, dan zijn er manieren om dat tot uitdrukking te brengen. Verwacht er niets voor terug, behalve natuurlijk onze welgemeende dank! Toch is het niet ondenkbaar dat een of meer edubloggers de gedane geste noemen in hun berichtgeving:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten