21 mei 2015

#Synchroonkijken 2015

Deze week doe ik mee aan het project #synchroonkijken, een paar jaar geleden gestart door Else Kramer. Inmiddels doen er maar liefst meer dan 3000 mensen mee die iedere dag een andere opdracht van Else krijgen en die op hun eigen manier invullen.

Ontzettend leuk om aan mee te doen, maar wat een organisatie! Alle foto's worden gepind en krijgen een plekje op een dagelijks Pinboard en Facebookpagina. Ik neem dan ook mijn petje af voor Else en alle vrijwilligers die haar helpen om dit in goede banen te leiden!
Hieronder vind je mijn inzendingen tot nu toe, maar er zijn veel mooiere en ook meer originele inzendingen te vinden inmiddels. Ook de toelichting erbij is vaak zeer de moeite waard.Behalve de opdracht zelf geeft Else iedere dag ook aanwijzingen en tips om betere foto's te maken. Het moet wel een kick geven om een dergelijk project aan te sturen, maar wat zal ze moe zijn over een paar dagen. Mooi idee trouwens voor een themaweek op school bedenk ik me nu...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten