13 juli 2015

Bloggen op Dé Onderwijsdagen

Dé Onderwijsdagen 2015 worden gehouden op 9, 10 en 11 november 2015 in het World Trade Center in Rotterdam en bieden inzicht in de trends en ontwikkelingen op het gebied van ict in het onderwijs. Het congres is bedoeld voor beleidsmakers, managers, bestuurders en andere professionals binnen onderwijsinstellingen die de verbinding leggen tussen onderwijs en ict. De organisatie van Dé Onderwijsdagen 2015 is in handen van SURF en Kennisnet.
Het thema van de conferentie is dit jaar:
Onderwijs op maat
Speciaal aanbod voor Edubloggers
Nu heb ik van de organisatie van Dé Onderwijsdagen een mooi aanbod gekregen:
ik mag namelijk twaalf toegangskaarten verdelen, omdat edubloggers ook dit jaar meer dan welkom zijn tijdens Dé Onderwijsdagen. Die kaarten ga ik verdelen via een loting, waarbij ik rekening houd met het aantal dagen, zodat er zowel tijdens de pre-conferentie als tijdens de twee congresdagen geblogd kan worden. Het bijwonen van de pre-conferentie staat de deelname aan het Edubloggersdiner niet in de weg, omdat op maandag 9 november alle sessies in de middag worden gegeven.

Bloggen zonder verplichtingen
Bloggen tijdens Dé Onderwijsdagen is geheel vrijblijvend, dus zonder voorwaarden vooraf. De organisatie van Dé Onderwijsdagen vindt het leuk als jullie bloggen, maar er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Blogs over Dé Onderwijsdagen die op jullie blogs verschijnen, worden door de organisatie doorgezet naar de eigen kanalen.

Inschrijven voor de loting
Dus wil jij dit jaar als Edublogger aanwezig zijn bij Dé Onderwijsdagen? Maak dan je belangstelling kenbaar op dit formulier en geef aan op welke dag je graag wilt gaan. Wie weet ben je een van de gelukkigen! Op vrijdag 18 september maak ik bekend welke Edubloggers gewonnen hebben. Je komt in aanmerking voor deze loting als je vanuit je eigen instelling geen kaart/kaarten krijgt, omdat de organisatie ook Edubloggers die normaal gesproken niet bij Dé Onderwijsdagen aanwezig zijn de kans wil bieden te gaan. Deelname aan de loting is in eerste instantie bedoeld voor de deelnemers aan het Edubloggersdiner, maar niet uitsluitend aan hen voorbehouden...

Call for proposals
Ook kunnen tot vrijdag 18 september sessievoorstellen worden ingediend voor Dé Onderwijsdagen. Wellicht wil je niet (alleen) bloggen, maar ook een presentatie verzorgen. Het thema is: Onderwijs op maat, iets waar veel Edubloggers juist bijzondere aandacht aan besteden. Heb jij iets te delen over dit onderwerp? Dien dan een sessievoorstel in via de formulieren op de congreswebsite.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten