10 november 2015

Invulling geven aan onderwijs op maat

Wat slim van de organisatie van Dé Onderwijsdagen: Net binnen krijgen alle deelnemers een persoonlijk mailtje met een link naar het boekje:
Invulling geven aan onderwijs op maat. 10 good practices uit mbo, hbo en wo

Veel instellingen willen hun onderwijs meer op maat aanbieden door niet langer het curriculum, maar de student centraal te stellen. Maar hoe ziet dat er uit? En welke rol kan ICT hierin spelen?
In de aanloop naar Dé Onderwijsdagen 2015, met als thema Onderwijs op maat, sprak SURFnet met een aantal pioniers uit het mbo, hbo en wo die hun onderwijs al op de schop hebben genomen. In het boekje hebben we hun 10 uiteenlopende good practices beschreven. Op basis van die good practices doen we een aanzet voor nadere invulling van het begrip onderwijs op maat.
SURFnet wil de zoektocht naar die invulling graag voortzetten. Daar beginnen we vandaag mee­ - samen met u. Binnen hetinnovatieprogramma Onderwijs op maat gaan we hier de komende jaren mee verder.
Heeft u ook een goed voorbeeld van onderwijs op maat? Wilt u uw ideeën met ons delen? Dan horen we graag van u! Stuur een e-mail naaronderwijsopmaat@surfnet.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten